BEAUTY BOUTIQUE NAILS & FEET
 
 
GEZICHTSBEHANDELING  EN  PRODUCTEN
Waarom een gezichtsbehandeling
Een gezichtsbehandeling is bedoeld om uw gezicht grondig te reinigen, de conditie van uw huid te verbeteren en om vroegtijdige veroudering tegen te gaan en natuurlijk niet te vergeten om u en uw huid heerlijk te laten ontspannen,
De huid is een van onze belangrijkste organen daar moeten we zuinig mee om gaan, uw huid staat dagelijks bloot aan allerlei invloeden van buitenaf en daarvan zijn de meeste schadelijk voor uw huid.
In de salon is de mogelijkheid aanwezig om u zelf heerlijk te laten verwennen door een ontspannende gezicht behandeling te ondergaan.
De behandelingen variëren, U kunt hiervoor het prijzen overzicht raadplegen.
Voor aanvang van de behandeling wordt er de eerste keer een huidanalyse gemaakt, om producten te kunnen  gebruiken die voor uw huid geschikt zijn.
 
CLINICARE PRODUCTEN
Er wordt gewerkt met Producten van CLINICARE uit Zweden, de producten zijn high-tech cosmeceuticals met direct zichtbaar effect.  De gebruikte gepatenteerde complexen van hyaluronzuur zijn duizenden malen kleiner dan gewone moleculen. Ze zorgen diep in de huid voor hydratatie en verjonging van binnenuit. de speciale CLINICARE formules bieden uitstekende resultaten als gevolg van de unieke combinatie van verschillende zeer active ingredienten. De CLINICARE state-of-the-art technologie garandeert veiligheid. Alle CLINICARE huidverzorgingsproducten zijn ontworpen om de huid te voorzien van langdurige hydratatie, verjonging en verbetering van binnenuit. Uiteraard zijn de producten waar mee gewerkt wordt, ook te koop, zodat u de op uw huid afgestelde behandeling ook thuis kunt voort zetten met de producten van CLINICARE.
CLINICARE BEHANDELPLAN
Na het maken van een huidanalyse maken we als u dat wenst een voor u op maat samengesteld behandelplan,  zodat u volgens dit advies thuis de behandeling in 3 stappen zo optimaal mogelijk kunt voortzetten met de producten van Clinicare.
U BENT ALTIJD WELKOM VOOR EEN GRATIS VRIJBLIJVEND HUIDADVIES (op afspraak).