BEAUTY BOUTIQUE NAILS & FEET
 
 
 
NAGEL & HAND VERZORGING
 
 
VERZORGING
Het is aan te raden om 1x per dag de nagels in te wrijven met nagelriem olie de meest doelstreffende olie hiervoor is de 5 Oil Complex van Victoria Vynn, dit om nagels en nagelriemen te behoeden voor uitdroging en ze in goede conditie te houden.
Gebruik voordat u een gekleurde nagellak op doet altijd een base-coat dit om te voorkomen dat de nagellak in de nagels trekt.
In de Salon zijn verschillende producten voor hand en nagel verzorging aanwezig.
Er worden hoogwaardige producten aangeboden o.a. van het merk Victoria Vynn en
Depend O2 nagellak ( zuurstof doorlatend), waardoor uw nagels verzorgende en/of voedende producten zoals nagel olie toch kunnen opnemen om gezond te blijven, de “gewone” nagellakken sluiten de nagel vaak af waardoor schimmels, verkleuringen e.d. kunnen optreden, of schimmels kunnen ingesloten worden mochten deze aanwezig zijn.
 
Knip nagels met Gellack nooit af, dit geeft een beschadiging aan uw eigen nagels.
Trek, pulk, of bijt uw Gellack er nooit af, ook dit kan een ernstige beschadiging aan uw natuurlijke nagel veroorzaken.
Als u uw nagels te vaak stoot, dan is dat waarschijnlijk een teken dat ze te lang zijn geworden, maak dan tijdig een afspraak om breken te voorkomen.
Gebruik met regelmaat een goede verzorgende hand creme, en wrijf uw nagelriemen met een nagelolie in om soepelheid van de huid en nagels te behouden.
 
LET OP !!!
Er zijn een aantal middelen die uw kunstnagel doen oplossen zoals bijv; Desinfectie handgel, Chloorhoudende middelen, Verfoplossers enz.
Gebruik huishoud handschoenen mocht u agressieve middelen gebruiken.
 
GEBRUIK UW HANDEN EN NAGELS ALS EEN SIERAAD, NIET ALS GEREEDSCHAP !
 
 
MANICURE *
Als u uw handen eens lekker wilt verwennen, neem eens een heerlijke verkwikkende manicure behandeling.
U zult versteld staan van het effect, zo heerlijk zacht en verzorgd hebben uw handen nog niet eerder aangevoeld.
-Uw handen worden eerst gedesinfecteerd.
-Vervolgens worden de nagels in model gevijld.
-Nagelriem vliesjes worden verwijderd.
-Uw handen ondergaan een Keratine behandeling  
-Daarna volgt ter afsluiting (indien gewenst) een nagellak.
 
 
 
NAIL FIX  BEHANDELING  ( Nagel herstel )
De tot nu toe bekende producten om nagels te verharden brengen
een laagje aan op de nagel.
NailFix  daarin tegen dringt door IN de lagen van de nagel, daardoor
versterkt Nailfix de nagel zelf vanuit de Matrix groeit er een mooie stevige nagel.
Het ligt aan de staat waarin uw nagels verkeren hoeveel behandelingen er nodig zijn maar na 3 a 4 keer zult u al verstelt staan van het resultaat.
 
 
Wat heeft U als klant aan Nail Fix
Het hersteld beschadigingen in nagels, zwakke nagels verstevigen en kwetsbare nagels worden beschermd.
Nagels die altijd snel afbreken, kunnen nu prachtig lang uitgroeien,
gespleten nagels krijgen hun gezondheid en veerkracht terug waardoor splijten niet meer aan de orde is, nagels die wat zwakker zijn geworden door het dragen van Gel of Gellack  blijven nu sterk en gezond, men kan dus nu gewoon Gellack blijven dragen zonder problemen.
 
 
 
 
 
 
NAGELOLIE en NAIL FIX
Nail Fix behandeling werkt het best in combinatie met 5 Oil Complex nagelolie van Victoria Vynn , indien uw nagels zijn aangedaan door oorzaken zoals, bijten, splijten, psoriasis, eczeem, enz is het advies om voor de Nail Fix behandeling eerst te starten met 2 a 3 weken olien met 5 Oil Complex om de huid en nagels in een betere conditie te krijgen voor de Nail Fix behandeling ingezet kan worden, dit om op
termijn een beter resultaat te bereiken, tijdens de behandeling met Nail Fix blijft men de 5 Oil Complex gebruiken, u zult versteld staan van het resultaat.
 
De behandeling met Nail Fix vergt wel even wat doorzettingsvermogen om een aantal weken achter elkaar een behandeling te laten uitvoeren, eerst 3 weken op een rij 1x p.w ,
daarna ligt het aan de conditie van uw nagels of dit nogmaals herhaalt moet worden of dat u om de 2 weken kunt gaan komen daarna 1 x per 3 weken enz tot 1x per maand voldoende is, en daarna indien nodig.