BEAUTY BOUTIQUE NAILS & FEET
 
 
 
COVID-19  OFWEL CORONA  
 
*WERKWIJZE  EN AANPASSINGEN IN
 DE SALON EN PRAKTIJK.
Het Covid-19 Hygieneprotocol is een verplicht protocol.
Onder deze voorwaarden van dit protocol moeten de Salon’s sinds 11 mei 2020 werken. Dit protocol is in opdracht van de overheid, uitgewerkt op basis van de richtlijnen van het RIVM.
Behandelaar draagt Mondmasker, handschoenen, schort.
Desinfecteren van de ruimte en materiaal geschiet na iedere klant, zo ook deurklinken, trapleuning deurbel etc wordt hierbij grondig gedesinfecteerd, de ruimte moet 30 min gelucht worden voor de volgende klant mag binnen treden.
Aan de klant de vraag om niet te vroeg en zeker niet te laat te komen anders kan de 30 min luchttijd niet gegarandeerd worden, en zult u buiten moeten wachten.
Gebruik persoonlijke beschermingsmiddelen voor klant bij binnen treden van de Salon / Praktijk.
Middels een automatisch apparaat desinfecteert de klant de handen bij binnenkomst, er ligt een mondmasker klaar voor de klant deze wordt bij binnenkomst gedragen tot na de behandeling en buiten pas weer afgezet.
Indien u klachten heeft zoals:
*Verhoging vanaf 38 C of hoger
*Neusverkoudheid
*Hoesten
*Niezen
*Keelpijn
Indien u een huisgenoot heeft met deze klachten.. of als u zich hebt zich laten testen op Corona, mag u niet naar de Salon/praktijk komen tot de uitslag bekend is.
 
dan mag u de Salon/Praktijk niet betreden
U WORDT DAN GEACHT DE AFSPRAAK AF TE BELLEN EN TE VERZETTEN.
 
REGISTRATIEPLICHT SALON / PRAKTIJK
Sinds September 2020 is Beauty Boutique Nails & feet verplicht om indien GGD en/of RIVM een bron-en contactonderzoek willen uitvoeren, de salon uw gegevens t.b.v. uw gezondheid op gebied van Covid-19 door moet geven het zal dan gaan om uw naam en telefoon nr.
Indien u, uw gegevens niet aan GGD en/of RIVM uitgewisselt wilt hebben, bent u verplicht dit schriftelijk aan Beauty Boutique Nails & Feet te vemelden.