BEHANDELINGEN  WENKBRAUWEN
 
BROW LIFT / LAMINATION
DE TRENT VAN NU, DE BROW LIFT!
Op wenkbrauwgebied een hot item, de trent van 2020.
Brow Lift ofwel Brow Lamination genoemd, met deze behandeling kunnen de wenkbrauw haren door middel van een wenkbauw “lift” gemanipuleerd worden zodat ze in de gewenste richting (schuin omhoog) gaan staan en deze stand ook een aantal weken zo blijven aanhouden. Dit geeft je wenkbrauw een vollere en wat bredere uitstraling. U kunt de behandeling uitbreiden met een tinting( verf) behandeling dan worden uw wenkbrauwen geverfd in passende kleur, ook de huid tussen de haartjes krijgt een wat vollere kleur voor een optimaal effect. Wil jij ook 6-8 weken lang een mooie volle wenkbrauw maak dan een afspraak in de salon.
Om uw wenkbrauwen in optimale conditie te houden kunt u gebruik maken van de Keratine Brow gel, het activeert hierdoor het liftende proces van de wenkbrauw, bevorderd de haargroei van de wenkbrauw en heeft verzorgende bestanddelen, advies is om deze elke dag aan te brengen ter behoud van de Brow-Lift, deze is te verkrijgen in de salon.
 
Prijs Brow Lift/ Brow Lamination door Master Styliste
*Browlift/Lamination met tinting(verven)                   € 57,00
*Browlift/Lamination met tinting(verven) en            
 keratine Brow-Gel                                                        € 67,50
*Keratine Brow-Gel losse verkoop                               € 15,00
 
                                  
LET OP !!
Indien u bekend bent met de allergie PPD (paraphenyleendiamine), dit bevind zich in haarverf en wenkbrauwverf, is het niet aan te bevelen de verf behandeling toe te passen.
Indien niet bekend is of u een allegie hebt dan kan er evt een patch-test uitgevoerd worden voordat de behandeling toegepast wordt.